Skip to main content

LIVE ONLINE WORKSHOP

Förbättra din webbsajt

med AI & ChatGPT

Känner du att din webbsajt inte lever upp till sin potential? Har du svårt att konvertera besökare till kunder eller att regelbundet uppdatera innehållet på din webbplats? Lär dig att använda AI och ChatGPT för att optimera din webbplats och hjälpa dina besökare effektivare.

Delta LIVE på online workshopen

Få vägledning & svar på frågor

Skapa en plan för en förbättra din webbsajt

Även om du har det bästa erbjudandet kan dina idealkunder istället välja att köpa av andra som har en hemsida som är lätt att hitta, med innehåll som är anpassat för dem, laddar snabbt och gör det enkelt att köpa. 

Detta visar hur viktigt det är att inte bara erbjuda kvalitetstjänster, utan också ha en effektiv webbsajt. I vår online workshop Förbättra din webbsajt med AI & ChatGPT kommer du att lära dig att inte bara förbättra din webbsajts struktur och användarupplevelse, utan också hur du använder AI och ChatGPT för att strategiskt optimera din webbnärvaro och engagera dina idealkunder. Vi kommer att fokusera på hur du kan göra din webbsajt mer sökbar, skapa innehåll som talar direkt till dina idealkunder, förbättra laddningstider och förenkla köpprocessen för att maximera konverteringar.

 • Få en förståelse för hur du kan lyfta din websajt på bara några timmar och var säker på att du gör det på bästa möjliga sätt.
 • Få konkreta verktyg och metoder hur du att fånga dina idealkunders intresse och samla in deras kontaktuppgifter.
 • Upptäck hur du kan förbättra webbsajten för att förenkla köpprocessen.

 • Lär dig att skapa en uppdateringsplan som kommer att öka antal besökare.

 • Arbeta tillsammans med oss i workshopen från ditt kontor eller vardagsrum.

 • Delta aktivt i vår online workshop som leds av Sarah Watz, digital strateg och affärsutvecklare.

KÄNNER DU IGEN DIG?

Om du stöter på någon av dessa utmaningar, är du inte ensam:

 • Svårigheter att hålla din webbsajt uppdaterad och relevant.

 • Utmaningen att skapa engagerande innehåll som tilltalar dina idealkunder.

 • Brister i att optimera din webbsajt för bättre sökbarhet och synlighet.

 • Problem med att konvertera webbsajtbesökare till kunder.

 • Ovisshet om hur man bäst utnyttjar AI och ChatGPT för att förbättra din webbsajt.

Upptäck hur vår workshop kan ge dig konkreta verktyg och strategier för att övervinna dessa utmaningar. Med AI och ChatGPT kan du transformera din webbsajt till en dynamisk och användarvänlig plattform som lockar och engagerar din idealkund!

NÄR DU BOKAR DIN PLATS INGÅR: 

 • En plats på live workshopen (sker via Zoom)

 • Digital arbetsbok + digitala mallar

 • Access till inspelningen skickas till din inkorg inom en vecka efter genomförandet. Du har access att titta på den i 30 dagar!

DET ÄR DAGS ATT TA DIN WEBBSAJT TILL NÄSTA NIVÅ 

Anmäl dig till online workshopen.

Ta hjälp av AI & ChatGPT för att effektivt kommunicera på ett sätt som lockar dina idealkunder.

Optimera och uppdatera din webbsajt regelbundet med engagerande innehåll som gör att dina idealkunder vill beställa av dig. 

TIDIGARE DELTAGARE SÄGER

Sarah, din online workshop gav mig en riktig AHA-upplevelse. Jag har tack vare dig lärt mig hur jag kan skräddarsy min webbsida för att bättre möta mina kunders behov. 

Du presenterade på ett tydligt och enkelt sätt hur vi kan integrera och dra nytta av AI i våra verksamheter. Jag har nu fått fantastiska tips och verktyg som kommer att förändra hur jag använder AI inom min coachingsverksamhet. 

Tack vare dina råd kommer jag att kunna fokusera min tid på det som verkligen ger resultat och undvika att slösa den på saker som inte leder någonstans.  Ett stort tack till dig, Sarah, för att du har visat mig AI:s otroliga potential!

Darina Schartman, Schartman Group
Coach, mentor och handledare

FAKTA

Målgrupp:  Denna online workshop vänder sig till dig som driver företag och erbjuder tjänster

Datum: 15 februari 2024

Tid: kl. 15.00-18.00

Plats: Vi använder oss av Zoom som plattform. Din unikat länk skickas till dig inför workshopen.

Pris: 2.900 kr exkl. moms

Workshopledare: Sarah Watz

AFFÄRSUTVECKLARE & DIGITAL STRATEG

Jag heter Sarah Watz och driver Business Heroes®. Jag och andra experter utbildar här entreprenörer som erbjuder tjänster och kunskap hur de kan få fler kunder, få bättre lönsamhet och mer tid över.

Med 25+ års erfarenhet av att driva företag har jag idag en bred och djup kunskap av entreprenörskapet. Jag har både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag, genom mitt eget företagande och de kunder jag har hjälp. Håller mig ständigt uppdaterad i internationella trender inom entreprenörskap, marknadsföring, digitalisering och automatisering som också kommer till vår marknad här i Sverige.

Jag föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier genom åren.

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och har arbetat internationellt hela mitt yrkesliv. Jag har bott två omgångar i USA. 1995 började jag arbeta med yrkesutbildning för vuxna inom marknadsföring, reklam, pr & information och it. 1996 startade jag mitt första företag i form av en enskild firma parallellt med min anställning. I slutet av 1999 sa jag upp mig för att satsa på mitt eget företag på heltid. Sedan dess har jag inte tittat tillbaka ...

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.