Skip to main content

VÄLKOMMEN TILL BUSINESS HEROES®

Business Heroes® har tagits fram för dig som är en driven tjänsteföretagare eller kunskapsföretagare som vill satsa på att utveckla dig själv och ditt företag för att lyfta en eller flera nivåer.

På den här sajten får du förutom att få veta hur vi kan hjälpa dig även tillgång till många gratis resurser i form av blogg, webinar, checklistor och guider.

UTVECKLA DIG SJÄLV & DITT FÖRETAG

Business Heroes® Academy

Onlinekurs

AI för entreprenörer

ONLINE WORKSHOP

Online Workshop: Förbättra din webbsajt med AI & ChatGPT

Boosta din Business med Kajabi

Boosta din Business med Keap

ONLINE WORKSHOP

Online Workshop: Skapa din contentplan 2024 med AI & ChatGPT

Hej!

Jag heter Sarah Watz och driver Business Heroes®. Jag och andra experter utbildar här entreprenörer som erbjuder tjänster och kunskap hur de kan få fler kunder, få bättre lönsamhet och mer tid över.

Med 25+ års erfarenhet av att driva företag har jag idag en bred och djup kunskap av entreprenörskapet. Jag har både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag, genom mitt eget företagande och de kunder jag har hjälp. Håller mig ständigt uppdaterad i internationella trender inom entreprenörskap, marknadsföring, digitalisering och automatisering som också kommer till vår marknad här i Sverige.

Jag föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier genom åren.

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och har arbetat internationellt hela mitt yrkesliv. Jag har bott två omgångar i USA. 1995 började jag arbeta med yrkesutbildning för vuxna inom marknadsföring, reklam, pr & information och it. 1996 startade jag mitt första företag i form av en enskild firma parallellt med min anställning. I slutet av 1999 sa jag upp mig för att satsa på mitt eget företag på heltid. Sedan dess har jag inte tittat tillbaka ...

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.