fbpx

Det här ingår i Business Heroes® Academy

För att du ska få så bra och långsiktiga resultat som möjligt har vi paketerat ihop vår kunskap och vår rådgivning i Business Heroes® Academy. 

Detta ingår i Business Heroes® Academy

Online kurs

Online kurs

Online kursen BliFullbokad baserar sig på den amerikanska boken Book Yourself Solid skriven av Michael Port. BliFullbokad är översatt och anpassade till den svenska marknaden och passar nästan alla tjänsteföretag.

I online kursen lär du dig hur just du ska göra för att få fler kunder utan att bli en säljare!

BliFullbokad ett koncept med tydlig struktur som är uppdelad på 16 delar uppdelat på 4 moduler. Konceptet är det snabbaste, enklaste och bästa sättet som kan ge dig fler kunder än du behöver, även om du avskyr försäljning och marknadsföring!

Du går online kursen i din egen takt och har tillgång till kursen så länge du är medlem. Många väljer att gå kursen flera gånger för att förfina och optimera sitt företagande.

 

 

BliFullbokad modul 1

Modul 1

De här grundprinciperna hjälper dig att ge dig mer energi så att du gör ditt bästa arbete, du kommer att känna dig starkare och mer inspirerad, du får en djupare relation till dina kunder, du kommer att känna sig framgångsrik och självsäker eftersom du vet att ditt arbete är betydelsefullt och kan förändra andra människors liv.

BliFullbokad modul 2

Modul 2

I den här modulen går vi igenom hur du blir en förebild inom din bransch. Du får strategier för att skapa förtroende och trovärdighet så att du kan bygga starkare relationer till dina potentiella kunder. Dessutom lär du dig en sak som är ännu viktigare. Tycker dina potentiella kunder om dig? Faktum är att om du inte är omtyckt så spelar allt annat ingen roll. Här får du tipsen, tricksen och hemligheterna som får kunderna att gilla dig.

BliFullbokad modul 3

Modul 3

De flesta tjänsteföretagare gör misstaget att sätta ungefär samma pris som sina kollegor i branschen, eller helst lite lägre. Man vill ju inte ha ett så högt pris att kunderna inte har råd, eller hur? Men hur vet vi vad kunderna har råd med, egentligen? Det viktiga när du sätter pris är hur du värderar dig själv. Om du inte sätter högt värde på dina tjänster så kommer inte dina kunder att göra det heller. Det lättaste i hela den här processen är det supersimpla bokningsamtalet där du ställer fyra enkla frågor som får kunden att vilja boka dig

BliFullbokad modul 4

Modul 4

Det är nu som du kan börja marknadsföra dig. Men bara om du redan gått igenom de tre första modulerna. De är avgörande innan du börjar marknadsföra dig. Det är nu vi börjar arbeta med att ge dig och ditt företag uppmärksamhet som sedan gör att dina potentiella kunder kommer att testa din grund, bygga relation och förtroende för att sedan granska ditt pris och när förtroendet stämmer överens med priset på din tjänst så kommer kunden att inleda det supersimpla bokningssamtalet.

Online träffar

Online träffar

Vi träffas två gånger i månaden online via Zoom. Varje träff inleds med en kort föreläsning i affärsutveckling, digitalisering, personlig utveckling, marknads­föring, försäljning eller ledarskap. Därefter kan du delta aktivt och fråga om råd, tips eller förslag beträffande entreprenörskap. Gruppträffen fungerar som ditt personliga bollplank, mastermind, ERFA etc. Varje träff spelas in och finns att hitta i Business Heroes® Academy. 

 

 

Online kurs

Online workshop

Varje månad håller vi en live online workshop som du som medlem får delta på utan extra kostnad. Våra workshops kompletterar eller fördjupar sig i delar i BliFullbokad konceptet. Kan du inte vara med när vi håller den så hittar du inspelningen i Business Heroes® Academy. 

 

 

Online träffar

Online grupp

Som entreprenör känner man sig ofta ensam och saknar likasinnade. Därför får du tillgång till vår Facebook grupp  där du kan få inspiration, hjälp och stöttning av din community.

I samverkar du med andra entreprenörer som delar många av de utmaningar du har. Vi delar erfarenheter, idéer och kunskap för att bidra till effektivare kommunikation och lönsammare affärer. 

 

 

Online träffar

Unika erbjudanden

Du får tillgång till unika erbjudanden från oss & våra samarbetspartners.

 

 

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.