Skip to main content

Kajabi

- en online plattform för din business

Är du konsult, rådgivare och/eller coach? Nu kan du också expandera ditt tjänsteutbud genom att erbjuda dina tjänster online.

Med Kajabi kan du både marknadsföra, ta betalt och leverera onlinekurser, medlemsprogram, coaching, poddar och premium nyhetsbrev online.

Vi har erbjudit onlinekurser i våra verksamheter sedan 2014 och när vi hittade Kajabi 2015 blev det äntligen smidigt.

När du sätter igång med Kajabi tillsammans med oss som är Kajabi partner i Sverige får vi en provision av Kajabi (kostar dig inget extra). Det ger oss möjlighet att ge dig kostnadsfri tillgång till vår erfarenhet, kunskap och support på svenska.

Vi är 50.000+ entreprenörer som redan använder Kajabi för att få intäkter genom att dela med oss av vår kunskap, passion och erfarenhet i våra egna online kurser, coaching program, medlemsprogram och podcasts. Bli en av oss och upptäck alla möjligheter med Kajabi du med!

Nyfiken på mer om Kajabi?

Kom igång med Kajabi kostnadsfritt de första 30 dagarna. Om du använder vår länk på knappen nedan erhåller vi en kick-back från Kajabi som ger oss möjlighet att ge dig kostnadsfri utbildning & support på svenska genom vårt supportprogram "Boosta din business med Kajabi". Det kostar dig inget extra och du får dubbel så lång kostnadsfri testperiod än du får på deras egen webbsajt.

Boka en digital fika med Sarah Watz

Vill du prata med mig om möjligheten att erbjuda dina tjänster online och bolla om Kajabi kan vara rätt för dig? Eller har du idag en annan plattform och är nyfiken på att byta till Kajabi?

Boka in ett digital fika med mig!

Utbildning & support på svenska

När du köper Kajabi via länkarna på denna sida, kommer du att få ett mail från både Kajabi och oss. I detta mail hittar du information om hur du får tillgång till vårt svenska supportprogram "Boosta din Business med Kajabi" helt kostnadsfritt (värde 950 kr exkl. moms per månad). Detta erbjudande gäller dig som tecknar en ny Kajabi prenumeration.

Våra medlemmar får en smidigare start när de ska erbjuda sina onlinekurser, program, poddar, coaching och mycket mer, tack vare vår utbildning och support på svenska.

Om du redan använder Kajabi men inte köpte det via oss (eller efter den första tiden då du fått tillgång till det gratis) och vill ha tillgång till vårt supportprogram, och vill ha tillgång till vårt supportprogram, kan du anmäla dig här och betalar då 950 kr exkl. moms per månad.

Kajabi Weekly Booster

Du får mini-träning och möjligheten att ställa frågor på våra grupp online möten som vi har en gång per vecka. Allt för att du ska få komma igång snabbt och smidigt med Kajabi. Vi träffas online oftast varje tisdag kl. 11-12.

Business Heroes® Portalen

Våra träffar "Kajabi Weekly Booster" spelas in och du får access till inspelningen efteråt i ca 4 veckor. Syftet är att du ska komma igång på rätt sätt för att börja marknadsföra, sälja och levererera med hjälp av Kajabi.

Business Heroes® Community

Här kan du dela idéer, ställa frågor och få hjälp från oss och andra medlemmar. Det är också en plats där du kan bidra med din egen kunskap och erfarenhet. Ingen fråga är för liten, ingen idé för stor. 

 • Anna Wilsby Frisk uttalar sig om sin erfarenhet av Kajabi och Sarah Watz
  KUNDUTTALANDE

  Kajabis funktionalitet och Sarahs expertis, har gjort det möjligt för mig att på kort tid skapa min nya onlineutbildning: The Birth Project.

  Sarah är som en klok vän på vägen som också hjälper mig att hålla fokus och ta en sak i taget.

  Har du en dröm du vill realisera skulle jag inte tveka en sekund.

  Just do it!

  ANNA WILSBY FRISK
  WWW.THEBIRTHPROJECT.SE

  Vad kan Kajabi hjälpa dig med?

  Kajabi erbjuder en snygg och professionell plattform för den del av ditt affärsmodell som är din online business. Välj en mall, ladda upp ditt innehåll, skapa ett erbjudande och du är igång! Utan kodkunskap, dyra utvecklare, inga plugg-ins eller dåligt fungerande integrationer.

  Onlinekurser

  Skapa en enkel mini-kurs, ett signaturprogram eller en inlärningsupplevelse i världsklass. Du väljer själv. En onlinekurs är den ultimata skalbara tillgången du kan skapa en gång och sälja tusentals gånger.

  Medlemskap

  Månatliga återkommande intäkter: tre ord som beskriver en hållbar affärsmodell. Kajabi är fullt utrustad med allt du behöver för att bygga ett aktivt medlemsprogram bakom inloggning.

  Community

  Skapa ett privat och interaktivt utrymme för dina kunder. Erbjud live-samtal, utmaningar, topplistor, uppföljningsverktyg, chatt i realtid och mer med Kajabi Communities.

  Podcasts

  Hosta, dela och tjäna pengar på din podcast direkt från Kajabi. Med smidig integration kan du enkelt distribuera din podcast till större plattformar, engagera dig med din publik och till och med erbjuda premium podcast-innehåll till dina medlemmar. Utöka din räckvidd och påverkan med Kajabi Podcasts.

  Coaching

  Ett utrymme för dig att erbjuda personlig coachning direkt från din Kajabi-plattform. Med funktioner som enskilda sessioner, grupphandledning och mastermind-grupper kan du leverera personliga upplevelser till dina kunder. Dessutom, med integrerad schemaläggning och betalningshantering, har det aldrig varit enklare att sköta din coachningsverksamhet.

  Nyhetsbrev

  Skapa ett premiumnyhetsbrev som bara är tillgängliga för betalande kunder. Ta fram nyhetsbrev som dina kunder betalar för få tillgång till regelbundet genom ett månadsabonnemang.
  Förutom allt ovan (som kallas för produkter i Kajabi) har du tillgång till följande funktioner i Kajabi:

  Webbsajt

  Skapa en helt anpassningsbar och mobilvänlig webbplats utan att behöva några kodningskunskaper med Kajabi. Välj bland en rad vackra, branschspecifika designmallar och skräddarsy dem för att passa ditt varumärke. Kajabis webbplatsbyggare kommer även med inbyggda funktioner för sökmotoroptimering (SEO), möjligheten att blogga, och kapaciteten att skapa obegränsat antal fasta sidor.

  Du kan dessutom smidigt integrera din webbplats med Kajabis övriga funktioner, som dina onlinekurser, medlemsplattformar och e-postmarknadsföringsverktyg. Det gör att du kan ha allt samlat på ett och samma ställe, vilket förenklar hanteringen av din onlineverksamhet.

  Ta betalt

  Kajabi förenklar hanteringen av betalningar för din onlineverksamhet. Du kan ta emot betalningar direkt via din webbplats, oavsett om det gäller engångsbetalningar, återkommande prenumerationer eller betalningsplaner.

  Kajabi stöder flera valutor och är integrerat med stora betalningsportaler som Stripe och PayPal, vilket gör det enkelt för dina kunder att betala på det sätt som passar dem bäst. Dessutom låter Kajabis omfattande instrumentpanel dig enkelt spåra dina intäkter, så att du alltid har full kontroll över din verksamhets ekonomi.

  Analys

  Kajabi erbjuder omfattande analysverktyg som hjälper dig att förstå och utveckla din onlineverksamhet. Med Kajabis analys kan du följa din webbplats prestanda, övervaka kundbeteende och mäta dina marknadsföringskampanjer.

  Plattformen erbjuder en mängd rapporter som försäljning, sidvisningar, registreringar och mer, vilket ger dig de insikter du behöver för att fatta välgrundade beslut. Med Kajabis analysverktyg kan du enkelt identifiera trender, följa framstegen mot dina mål och upptäcka möjligheter till tillväxt. Detta gör det möjligt för dig att kontinuerligt förbättra och anpassa din verksamhet för att möta dina kunders behov.

  E-postmarknadsföring

  Kajabis inbyggda verktyg för e-postmarknadsföring gör det möjligt för dig att skapa vackra och engagerande e-postmeddelanden utan att behöva några kodningskunskaper. Med en mängd anpassningsbara mallar kan du enkelt designa e-postmeddelanden som speglar ditt varumärke och når fram till din målgrupp.

  Kajabis verktyg för e-postmarknadsföring inkluderar även avancerade funktioner som segmentering och automatisering, vilket gör att du kan skicka personliga meddelanden till rätt personer vid rätt tidpunkt.

  Dessutom, med Kajabis robusta analys, kan du följa dina e-postkampanjers prestanda och optimera dem för bättre resultat. Detta integrerade verktyg gör det enklare än någonsin att kommunicera effektivt med dina idealkunder och bygga starka relationer som främjar din verksamhets tillväxt.

  Landningssidor

  Kajabis funktion för landningssidor gör det enkelt att skapa landningssidor som genererar resultat. Med en mängd anpassningsbara mallar kan du designa sidor som perfekt matchar ditt varumärke och uppfyller dina specifika behov.

  Oavsett om du skapar en försäljningssida, opt-in-sida eller någon annan typ av landningssida, gör Kajabi det enkelt att lägga till text, bilder, videoklipp, formulär och andra element på din sida.

  Dessutom, med Kajabis inbyggda SEO och funktioner för optimering av konverteringsgrad, kan du säkerställa att dina sidor är utformade för att driva trafik och omvandla besökare till kunder. Detta gör Kajabi till ett kraftfullt verktyg för att effektivt marknadsföra dina tjänster online.

  Pipelines

  Kajabis funktion för flöden, även känd som Pipelines, låter dig skapa och automatisera hela kundresan från början till slut.

  Med denna funktion kan du bygga en sekvens av händelser som leder dina idealkunder från deras första interaktion med din business hela vägen till att göra ett köp. Detta inkluderar allt från att skicka automatiserade e-postmeddelanden, presentera erbjudanden och leverera innehåll, till att spåra konverteringar vid varje steg i dina flöden.

  Med Kajabis intuitiva visuella byggare kan du enkelt designa och anpassa dina flöden för att matcha dina specifika affärsbehov. Detta gör det möjligt att skräddarsy din marknadsföringsstrategi och effektivt leda dina idealkunder mot köp, allt inom en och samma plattform.

  Kontakter

  Kontaktfunktionen i Kajabis ger en heltäckande överblick över dina kontakter, vilket gör att du kan hantera och spåra dina relationer effektivt. Den erbjuder detaljerad insikt i dina kontakters beteende, inklusive deras köp, interaktioner och engagemang med ditt innehåll. Du kan segmentera dina kontakter baserat på deras beteende, tagga dem för enkel referens och använda denna information för att personifiera dina marknadsföringsinsatser. Med funktionen kontakter har du alla verktyg du behöver för att förstå dina kontakter bättre och genomföra mer riktade och effektiva marknadsföringskampanjer. Detta ger dig möjlighet att skräddarsy din kommunikation och skapa en mer personlig och engagerande upplevelse för varje individuell person.

  Community

  Mobilappen säkerställer att ditt innehåll lätt kan nås av dina kunder, oavsett var de befinner sig. Med Kajabi mobilapp kan dina kunder få tillgång till dina kurser, medlemswebbplatser och annat innehåll direkt från sina mobila enheter. Appen erbjuder en smidig användarupplevelse och möjliggör för dina kunder att engagera sig i ditt innehåll när de är på språng. Oavsett om de pendlar, står i kö eller slappnar av hemma, kan dina kunder fortsätta lära sig och interagera med ditt innehåll. Detta hjälper dig att upprätthålla en stark koppling och främja en kontinuerlig kundlojalitet, allt genom appen i deras mobila enheter (telefoner & plattor).

  Mobilapp

  Mobifunktionen säkerställer att ditt innehåll lätt kan nås av dina kunder, oavsett var de befinner sig. Dina kunder få tillgång till dina kurser, medlemswebbplatser och annat innehåll direkt från sina mobila enheter. Appen erbjuder en smidig användarupplevelse och möjliggör för dina kunder att engagera sig i ditt innehåll när de är på språng. Oavsett om de pendlar, står i kö eller slappnar av hemma, kan dina kunder fortsätta lära sig och interagera med ditt innehåll. Detta hjälper dig att upprätthålla en stark koppling och främja en kontinuerlig kundlojalitet, allt genom appen i deras mobila enheter.

  Vad kostar Kajabi?

  Kajabi är en molntjänst där du betalar för ditt Kajabi konto per månad eller per år (och får då 20% rabatt på din prenumeration). 

  Du betalar med ditt kort och kostnaden för prenumerationen dras först efter din första kostnadsfria period. 

  Business Heroes® är Kajabi partner i Sverige

  Jag, Sarah Watz från Business Heroes®, träffar teamet från Kajabi regelbundet. Här är lite bilder från mitt senaste besök på Kajabi HQ i Irvine utanför Los Angeles i Kalifornien i november 2023. Där träffade jag VDn Ahad Khan och Allie Goodsby och Janessa Mast från partnerteamet.

  We are not employees, agents or representatives of Kajabi, LLC. Kajabi does not in any way endorse our products or services. We are independent Kajabi Partners and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.

  PIXPRO STOCKHOLM AB
  BLÅBÄRSVÄGEN 22
  181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

  TELEFON: 08-410 567 60
  EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  © 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

  Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.