Skip to main content

Sarah gästade "Level Up"

I augusti hade jag, Sarah Watz, förmånen att bli inbjuden som månadens gäst på Keap's show, Level Up. Vi diskuterade hur AI kan revolutionera innehållsskapande och hur det har påverkat min business och mina kunders business. I denna blogg delar jag med mig av några höjdpunkter från vårt samtal.

I klippet nedan får du lite provsmak men jag rekommenderar dig att att titta på hela showen som varar i ungefär en timme. Fyll i formuläret lite längre ned så får du tillgång till helt utan kostnad inspelningen.

Lite ur innehållet från intervjun:

  • AI, särskilt ChatGPT, har verkligen förenklat och snabbat upp. Istället för att stirra på en tom skärm och kämpa med komma igång, har jag nu en medskapare som hjälper mig att smidigt skapa innehåll som engagerar mina idealiska kunder.

  • Ett vanligt missförstånd om AI är att det bara producerar generiskt innehåll. Sanningen är att när du ger AI rätt kontext och träning, kan det skapa högkvalitativt, personligt innehåll som verkligen talar till din publik.

  • För att verkligen dra nytta av AI som en copywriter, bör du se det som en ny rekrytering. Ge det kontext, introducera det till ditt företag och dina kunder, och arbeta sedan tillsammans för att skapa skräddarsytt innehåll.

  • Keap's Content Assistant, som använder ChatGPT-teknik, har varit så bra för mig. Den skapar engagerande copy för allt från landningssidor och e-postutksick till sociala medieinlägg, vilket både sparar mig tid och jag får det gjort!

Vill du veta mer?

För att se hela showen och få en djupare inblick i hur jag använder AI för att skapa innehåll, fyll i formuläret.

Som en bonus kommer du också att få en checklista över hur du kan utbilda ChatGPT för att få samskapa med en insatt copywriter. Denna checklista skickas till din e-post efter att du har fyllt i formuläret.

Du kan även anmäla dig till onlinekursen "AI för entreprenörer" där du får lära dig metoden steg för steg hur man skapar, utbildar och arbetar med sitt AI-team via Chat GPT.

Se hela showen och få checklistan

Tack för att du tog dig tid att läsa detta inlägg. Jag hoppas att du finner insikterna användbara och inspirerande när du jobbar tillsammans med ChatGPT och andra AI lösningar för att skapa ditt innehåll.

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.