Skip to main content
21 augusti 2023

AI kan hjälpa dig att jobba effektivare i Kajabi

I dagens digitala tidsålder blir artificiell intelligens (AI) alltmer integrerad i våra dagliga liv och arbetsflöden. För oss som skapar och säljer onlinekurser är AI ett kraftfullt verktyg som kan förvandla idéer till konkreta, säljbara onlinekurser snabbare.

Kajabi, en ledande plattform för onlinekurser, har introducerat en rad AI-verktyg som kan hjälpa oss att ta fram och marknadsföra våra kurser mer effektivt. Jag har sett hur AI-verktyget har breddats till fler och fler funktioner som Kajabi har under våren/sommaren. De satsar stort på att fortsätta vara starka inom AI för att de vet att det hjälper oss entreprenörer eftersom det är enklare att komma igång när vi får lite hjälp på vägen istället för att börja på ett blankt papper. Och du behöve inte vara orolig, AI-verktyget kan hjälpa dig som vill uttrycka dig på svenska eller andra språk än engelska också :)

Vad erbjuder Kajabis AI-verktyg just nu?

  1. Kursstruktur: Med bara en idé kan AI hjälpa dig att skapa en strukturerad kursplan som bryter ner ditt ämne i moduler och lektioner. Testa här >>
  2. Lektionsinnehåll: AI kan ge förslag på kurslektioner som hjälper dina kunder att utöka sina kunskaper inom ett specifikt område. Testa här >>
  3. Landningssidor: Skapa övertygande säljsidestexter som inspirerar fler idealkunder att köpa din onlinekurs. Testa här >>
  4. E-post: Skriv effektiva e-posttexter för att marknadsföra din kurs. Testa här >>
  5. Manus till filmer: AI kan hjälpa dig att skapa ett manus till filmer som du kan spela in och dela för att marknadsföra din onlinekurs. Testa här >>
  6. Sociala medieinlägg: Få hjälp att skriva engagerande sociala medieinlägg anpassade för varje typ av sociala medier. Testa här >>

Hur kommer du igång?

Du kan läsa vårt blogginlägg där vi berättar mer om vår 7 stegs metod att ta fram en onlinekurs och kom igång med Kajabi med oss. 

Vill du lära dig ännu mer kring AI och hur du få stöd av AI i ditt entreprenörskap? Kolla då in vår onlinekurs "AI för entreprenörer". (Du behöver inte ha Kajabi för att delta i online kursen. Vi fokuserar framförallt på ChatGPT).

Slutsats

Med Kajabis AI-verktyg kan du snabbt och enkelt omvandla dina idéer till konkreta onlinekurser. Oavsett om du är helt och inte har börjat skapa och erbjuda onlinekurser ännu eller om du är en erfaren onlineutbildare, kan Kajabi's AI-verktyg hjälpa dig att effektivisera din process och lansera din onlinekurs snabbare.

Sarah Watz

Sarah Watz

Co-founder och mentor - Business Heroes®

Jag är på en mission att ge småföretagare över hela världen som erbjuder tjänster de bästa förutsättningarna för att växa.

På det sättet kan vi tillsammans driva innovation, påskynda tillväxt, öka ekonomiskt välstånd, skapa fler arbetstillfällen och i slutändan bygga ett bättre samhälle.

Andra artiklar

Sarah gästade Level Up med Keap och pratade AI

Sarah gästade "Level Up" I augusti hade jag, Sarah Watz, förmånen att bli inbjuden som månadens ...

Hur du levererar & wow:ar dina kunder

Hur du levererar & wow:ar dina kunder När du som tjänsteföretagare får en ny kund, är det in...

AI kan hjälpa dig att jobba effektivare  i Kajabi

AI kan hjälpa dig att jobba effektivare i Kajabi I dagens digitala tidsålder blir artificiell in...

Kickstarta din business efter sommarledigheten med Business Heroes® Grid

Kickstarta din business efter sommarledigheten med Business Heroes® Grid Som företagare själv ve...

Omfamna framtiden: AI som din medarbetare

Jag vill berätta om när jag nyligen deltog i en intressant paneldebatt med namnet "Embracing the ...

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2023 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.