fbpx

GRATIS

Informationsmöte om

Business Heroes® Academy

Informationsmöte om Business Heroes® Academy

Under vårt informationsmöte online har du möjlighet att ställa dina frågor till oss. Varje informationsmöte är unikt eftersom vi fokuserar på att besvara deltagarnas frågor och funderingar. Vi spelar inte in våra informationsmöten så boka ett tillfälle som du kan delta på och skriv in det i din kalender så att du inte missar tillfället.

I Business Heroes® Academy får du som medlem tillgång till:

  • Online kurs - I online kursen BliFullbokad lär du dig hur just du ska göra för att få fler kunder utan att bli en säljare! 
  • Online träffar - Vi träffas två gånger i månaden online via Zoom. Gruppträffen fungerar som ditt personliga bollplank, mastermind, ERFA etc. 
  • Online grupp - Varje månad håller vi en online workshop som du som medlem får delta på utan extra kostnad. 
  • Online workshop - Tillgång till vår Facebook grupp  där du kan få inspiration, hjälp och stöttning av din community. 
  • Unika erbjudanden - Du får tillgång till unika erbjudanden från oss & våra samarbetspartners.

Mer info om vad som ingår i medlemskapet hittar du här

 

Vem passar detta för?

Vårt informationsmöte passar dig som erbjuder tjänster och är nyfiken på vad ett medlemskap i Business Heroes® Academy kan ge dig.

Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Anmäl dig gratis här

När jag anmäler mig till detta informationsmöte kommer det automatiserade systemet som Pixpro använder att registrera mina uppgifter och skicka automatiska bekräftelser och påminnelser inför detta informationsmöte samt efter detta informationsmöte skicka uppföljning med erbjudanden direkt kopplat till detta informationsmöte. Jag kan när som helst välja att sluta få dessa mail och även bli bortglömd enligt GDPR genom att klicka på länken som finns i sidfoten på varje mail.

Läs Pixpro's Integritetspolicy här

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.