fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Våga anlita andra tjänsteföretagare

Gratis webinar: Våga anlita andra tjänsteföretagare

Vi kommer under detta webinar att hjälpa dig att överkomma eventuella rädslor du har för att anlita andra tjänsteföretagare och vad du ska tänka på inför att du anlitar någon.

Det är en myt att det är dyrt att anlita andra. Om du tänker så vet du inte om ditt egentliga värde. Din tid är det absolut det mest värdefulla du har. 

Gör du uppgifter som du inte är expert på?

 • bokför
 • jobbar med din hemsida
 • marknadsföring
 • skriver avtal
 • designar visitkort
 • hanterar bokningar/avbokningar
 • svarar på vanliga frågor via e-post
 • skickar påminnelser inför möten och webinar
 • tvättar fönster
 • städar kontoret/hemmet
 • etc.

Vore det inte så mycket bättre om någon annan gjorde det som dessutom är expert på området och därför gör uppgifterna snabbare och med mer kvalitet?

Vissa saker går kanske att automatisera och digitalisera men en hel del uppgifter är bättre om en annan människa gör istället för dig. En del arbetsuppgifter är inte lämpliga att anställa någon för. Det kanske inte är en heltidsuppgift? Eller det är svårt att hitta en anställd som kan "allt" som du inte kan eller ska göra. Då är det toppen att istället anlita någon/några som är proffs som hjälper många företag med sina tjänster.

Vi anser att du ska koncentrera dig på att göra det som du gör bäst som att träffa dina kunder, leverera dina tjänster, utveckla dig och givetvis det privata som att ta hand om dig och din familj, träna och känna balans i livet. 

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.