fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Vad är "funnels" egentligen?

Gratis webinar: Vad är "funnels" egentligen?

Under vårt webinar berättar vi om vad funnels är och hur funnels används för att:

  • attrahera din huvudsakliga målgrupp till ditt företag
  • utbilda dina potentiella kunder om vad du kan hjälpa dem med
  • presentera möjligheten att beställa av dig och få bokningar

Vi kommer att visa olika typer av funnels och ge tips på verktyg som kan användas för att skapa funnels för ditt företag.

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

Business Heroes® Academy

Alla våra gratis webinar är smakprov på det som våra medlemmar har tillgång till i sitt medlemskap i Business Heroes® Academy. Är du tjänsteföretagare och vill utveckla dig själv och ditt företag så kan vår entreprenörsskola och företagsforum på nätet passa dig.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.