fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Skapa en säljande hemsida

Gratis webinar: Skapa en säljande hemsida

Oavsett om du har din hemsida i Wordpress, Joomla!, Wix, Hemsida24, SquareSpace, Kajabi eller annan plattform så kommer du att få med dig värdefulla tips under detta webinar eftersom vi delar med oss av plattformsoberoende strategier.

Vi kommer att ge dig tips om hur du ska:

  • presentera information på din hemsida som passar just din målgrupp
  • erbjuda en tydlig navigering så att det är lätt att hitta på din hemsida
  • strukturera informationen på webbsidorna i rätt ordning
  • berätta för besökaren vad du vill att de ska göra - "call-to-action"
  • fånga upp kontaktuppgifter så att du kan följa upp kontakten i sin kundresa
  • jobba med sökordsoptimering regelbundet så att dina potentiella kunder hittar din hemsida

Detta webinar är ett smakprov från Business Heroes® Academy och är en kort introduktion till vår populära workshop "Skapa en säljande (och sökbar) hemsida" som ingår i Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.