fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Öka din frihet med en onlinekurs

Gratis webinar: Öka din frihet med en onlinekurs

Under vårt webinar berättar vi om hur du kan öka din frihet genom att erbjuda en onlinekurs till dina kunder.

I och med Covid-19 är vi fler som är öppna för att köpa och delta på onlinekurser än tidigare. Många som tidigare varit lite motståndare till att jobba och utbilda sig online har fått smak på det nu när de har fått jobba mer hemifrån. Så trenden som startade försiktigt för flera år sedan att erbjuda och delta på online kurser har helt enkelt påskyndats massivt av Corona.

Vi som kursdeltagare har upptäckt att det är smidigt att delta på onlinekurser. Att vi dessutom också slipper restid, ev. resekostnader och övernattningar som gör att man är borta från sina nära och kära, är en stor anledning till att man hellre vill utbilda sig online.

Många tjänsteföretagare väljer idag därför att sätta igång med att erbjuda onlinekurser till sina kunder som ett komplement till sin personlig rådgivning, kurser, workshops eller konsulttjänst. Eller istället för sin nuvarande leveransmetod.

Under webinariet kommer vi att berätta om vilka fördelar du kan få genom att erbjuda onlinekurser, hur din affärsmodell kan förändras och din lönsamhet.

I slutet av vårt webinar kommer du att få ett erbjudande som bland annat innebär att du får använda Kajabi helt kostnadsfritt i 28 dagar och gratis support från oss under den tiden. Då har du en bra chans att utvärdera om Kajabi är rätt för dig och din business. Väljer du sedan att fortsätta använda Kajabi finns allt kvar som du redan gjort i ditt Kajabi konto och du behöver inte börja från början. Det är alltså inget demokonto du får testa utan ett skarpt eget konto.

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.