fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Nyttja nyhetstorkan under sommaren och få publicitet

Gratis webinar: Nyttja nyhetstorkan under sommaren och få publicitet

Under vårt webinar berättar vi om våra tips kring hur du kan nyttja nyhetstorkan under sommaren och få publicitet.

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

När jag anmäler mig till detta webinar kommer det automatiserade systemet som Pixpro använder att registrera mina uppgifter och skicka automatiska bekräftelser och påminnelser inför detta webinar samt efter detta webinar skicka uppföljning med erbjudanden direkt kopplat till detta webinar. Jag kan när som helst välja att sluta få dessa mail och även bli bortglömd enligt GDPR genom att klicka på länken som finns i sidfoten på varje mail.

Läs Pixpro's Integritetspolicy här

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.