fbpx

GRATIS Webinar

Målsättning & Planering

Gratis webinar: Nå fler i din målgrupp genom samarbeten

Under vårt webinar tar vi upp tips kring målsättning och planering inför 2021.

Vi kommer bland annat att ta upp att du kan:
  • sätta mål som du förverkligar med hjälp av aktiviteter
  • med rätt mindset hård prioritera så att du inte känner dig splittrad utan fokuserad och effektiv
  • tidsplanera så att du gör rätt sak vid rätt tillfälle, inte bara för att du har lust
2021 kan bli det året när du når dina mål (utan blod, svett och tårar) med hjälp av effektiv planering och rätt utförda aktiviteter.

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

22 december kl. 15:00 

Vårt webinar håller på i ca 30-45 minuter. Vi stannar kvar till ca 15.45 för att besvara frågor.

Kan du inte delta live på vårt webinar men ändå är intresserad av ämnet, registrera dig så får du tillgång till inspelningen efteråt.

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Anmäl dig gratis här

När jag anmäler mig till detta webinar kommer det automatiserade systemet som Pixpro använder att registrera mina uppgifter och skicka automatiska bekräftelser och påminnelser inför detta webinar samt efter detta webinar skicka uppföljning med erbjudanden direkt kopplat till detta webinar. Jag kan när som helst välja att sluta få dessa mail och även bli bortglömd enligt GDPR genom att klicka på länken som finns i sidfoten på varje mail.

Läs Pixpro's Integritetspolicy här

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.