fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Magin bakom ditt pris - räkna rätt

Gratis webinar: Magin bakom ditt pris - räkna rätt

Under vårt webinar berättar vi om du kan sätta dina priser på dina tjänster genom att räkna rätt.

Ditt pris säger mer om dig och dina tjänster än vad du tror. Visste du att du kan förlora kunder om du har för lågt pris? Är du Ö&B eller NK? Vill du jobba 60 timmar / vecka eller bara 20 men ändå tjäna mer än tillräckligt?
 
Under detta webinar kommer vi att hjälpa dig med din prissättning. Vi kommer också att berätta vem som är det största hindret för att sätta rätt pris.

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.