fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Förenkla din entreprenörsresa med våra 6 faser

Gratis webinar: Förenkla din entreprenörsresa med våra 6 faser

Känner du, som är företagare, att du springer orientering fast utan karta och mål? Missar du kontroller på vägen - vissa kontroller kanske du inte ens visste om att du skulle ta? Många företagare har samma känsla. Vår entreprenörsresa med 6 faser hjälper dig både med karta och kompass.

Under vårt webinar berättar vi om hur du kan förenkla din entreprenörsresa med våra 6 faser och vilka milstolpar du bör nå i varje fas för att slutföra den fas som du befinner dig i. Hoppar du över väsentliga delar i entreprenörsresan finns risken att du inte får de resultat du vill ha i ditt företag.

Vi utvecklar ständigt Business Heroes® Academy genom att lyssna på våra medlemmar. Entreprenörsresans 6 faser har tagits fram eftersom våra medlemmar kände sig lite vilsna och hade svårt att se vart de befann sig, vad de ville uppnå med sin egen och företagets utveckling samt saknade en detaljerad karta att nå dit.

När vi presenterade vår entreprenörsresa med 6 faser blev våra medlemmar både lättade att de bara kunde koncentrera sig på den fas de befann sig i och vilka milstolpar som de skulle nå för att komma till nästa fas. De upplevde ett lugn då de kunde utveckla sig själva och sitt företag mer strukturerat och fokuserat.

Entreprenörsresans 6 faser är:

  1. Du är redo: Du har slutfört denna fas när du är redo att utveckla dig och ditt företag. Du känner dig motiverad att satsa på dig själv och ditt företagande. Nu vill du bara komma igång!

  2. Du är medveten: Du har slutfört denna fas när du är medveten om vad vad du behöver ta reda på, lära dig och göra regelbundet för för att få fler och “rätt” kunder.

  3. Du har en plan: Du har slutfört denna fas när du har jobbat igenom alla delar i ditt företag som nu gör det möjligt att få fler och “rätt” kunder och bli fullbokad. Du har klarhet i vad du gör, hur du kan hjälpa din huvudsakliga målgrupp med att lösa deras problem, hur du blir bokad, vad du tar betalt som gör det till en lönsam business. Du har en tydlig plan som du längtar efter att genomföra.

  4. Ditt självförtroende ökar: Du har slutfört denna fas när du får "rätt kunder" som betalar mer, får fler kunder återkommer regelbundet, får löpande feedback på att det du gör är rätt och hur/vart du kan förbättra ditt företagande. Du vågar testa nya intäktsströmmar och erbjudanden.

  5. Du har kontroll: Du har slutfört denna fas när du har en tydlig kundresa, har uppsatta rutiner och processer, har tillgång till faktisk data där du kan ta smartare beslut eftersom du kan förutse intäkter, kostnader, cashflow m.m.

  6. Du är nästan nöjd: Du är i denna fas när du har en business som är förutsägbar och hållbar (du får kontinuerligt nya kunder och dina kunder återkommer), anlitar och delegerar till proffs, har digitaliserat delar av ditt företags rutiner, processer och leveranser som säkerställer att du inte missar något. Du har en bättre balans i livet, fortsätter att utveckla ditt företag och dig själv och nu kan du tjäna mer och arbeta mindre.

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.