fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅRT WEBINAR GRATIS

Effektivisera & automatisera din kundresa

Gratis webinar: Effektivisera & automatisera din kundresa

Under vårt webinar berättar vi om hur du kan effektivisera och automatisera din kundresa. 

Vi har tidigare berättat om hur du kan designa din kundresa. I detta webinar tittar vi på vad du kan göra för att förenkla ännu mer för kunden att:

  • hitta ditt företag ännu enklare och snabbare
  • lära känna företaget, dig och ditt ev. team ännu bättre
  • få ett djupare förtroende att dina tjänster kan hjälpa kunden med deras problem
  • uppleva en wow-leverans som ger mersmak att beställa mer
  • vilja rekommendera dig till andra
Vi kommer att ge konkreta exempel på aktiviteter som du med fördel kan automatisera för att hjälpa dig att utföra aktiviteterna som sparar tid för dig och ger dig möjlighet att hjälpa fler med dina tjänster.
 
Vi kommer också att titta på vad en effektivare kundresa kan innebära i konkreta resultat rent ekonomiskt för din business.
 
Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

 

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.