fbpx

GRATIS Webinar

5 anledningar till varför dina potentiella kunder inte vågar boka dig

Gratis webinar: 5 anledningar till varför dina potentiella kunder inte vågar boka dig

Under vårt webinar tar vi upp 5 anledningar till varför dina potentiella kunder inte vågar boka dig och vad du kan göra för att få deras förtroende och få fler bokningar.

Detta är ett smakprov från Business Heroes® Academy.

4 augusti kl. 15:00 - ca 15:30*

Kan du inte delta live på vårt webinar men ändå är intresserad av ämnet, registrera dig så får du tillgång till inspelningen efteråt.

* Vi finns kvar på vårt webinar så länge det finns frågor.

Vem passar detta för?

Vårt webinar passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Peter och Sarah Watz

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Anmäl dig gratis här

När jag anmäler mig till detta webinar kommer det automatiserade systemet som Pixpro använder att registrera mina uppgifter och skicka automatiska bekräftelser och påminnelser inför detta webinar samt efter detta webinar skicka uppföljning med erbjudanden direkt kopplat till detta webinar. Jag kan när som helst välja att sluta få dessa mail och även bli bortglömd enligt GDPR genom att klicka på länken som finns i sidfoten på varje mail.

Läs Pixpro's Integritetspolicy här

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.