Skip to main content
Photo credit: Amy Porterfield
02 januari 2023

Funderar du på att starta eget? Denna bok kan hjälpa dig på vägen!

Jag har fått förmånen att få läsa ett förhandsexemplar av "Two Weeks Notice" skriven av en av mina mentorer inom online entreprenörskap - Amy Porterfield.

Under åren har jag lyssnat på många avsnitt av hennes podd "Online Marketing Made Easy", deltagit på flera av hennes konferenser som hon kallar "The Entrepreneur Experience" både online och på plats i San Diego samt deltagit i hennes utbildningar och mentorprogram. Amys bok känns lika genuin och personlig som det jag tagit del av tidigare. En bok full av strategier med praktiska checklistor för att förbereda dig som vill bli egen företagare.

Boken vänder sig både till dig som funderar på att starta eget vid sidan om din anställning eller vill säga upp dig och starta eget på heltid. Amy berättar i sin bok "Two Weeks Notice" inte bara om sin egen entreprenörsresa utan ger dig praktiska tips steg för steg hur du tar dig från anställd till företagare. 

Amy är lika öppen och ärlig med sina framgångar som sina motgångar vilket är befriande och givande. Vi har alla sätt att begränsa oss själva att nå våra mål t.ex. osäkerhet, jante-lagen, inte kan väl jag ... etc. Amy berättar om sina egna osäkerheter och vilka strategier hon själv använder för att slå hål på dem för att ta sig närmare sina mål.

Ämnen som hur svårt det kan vara att ta steget från anställd till företagare tas även upp liksom orättvisan att många kvinnor inte har samma nivå på lön som män för lika arbete samt ojämlikheten för kvinnor som tillhör minoritetsgrupper där löneskillnaden kan vara ännu större. Denna globala utmaning som Amy belyser i boken gör att hon uppmuntrar kvinnor än mer att starta eget åtminstone vid sidan av sin anställning för att kunna påverka sin egen inkomstnivå.

Bok: Two Weeks Notice

Jag tog mig god tid att läsa boken med pennan i handen (som vanligt när jag läser affärsböcker). Boken inte är mer omfattande än 275 sidor och går fort att läsa. Jag rekommenderar dig dock att inte läsa den i ett svep utan verkligen arbeta igenom de frågeställningar och strategi som Amy tar upp och besvara eller reflektera kring dem innan du läser vidare. Även jag som varit i Amys värld i många år och varit företagare i 25+ år fick med mig flera bra tips och idéer som jag tänker använda mig av framöver.

Om du funderar på att starta eget så rekommenderar jag varmt denna bok eftersom den kan ge dig insikter och kunskap som gör dig redo att ta steget.

Just nu får du när du förbeställer boken en gratis biljett till Amys lanseringsevent med flera gästföreläsare som sker online den 25 februari 2023.

Läs mer om hur du förbeställer boken och får en gratis biljett här

Uppdaterat: Du kan fortfarande få en bonus av Amy när du beställer boken. Här hittar du mer infomation om bonusen och hur du tar del av den.

 

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.