fbpx

GRATIS CHECKLISTA

6 LinkedIn aktiviteter att göra regelbundet

I vår checklista får du tips på våra 6 aktiviteter som du kan göra regelbundet på LinkedIn för att nätverka, få kontakt med de du ännu inte känner & bygga din expertroll.

Genom att kontinuerligt bidra med din kompetens och hålla kontakten med dina kontakter ökar du möjligheten att få fler kunder, öka din lönsamhet och förenkla ditt företagande.

I denna checklista får du

Tips på 6 aktiviteter du kan göra regel bundet varje vecka. Det ger dig en bra plan för vad du ska göra och när. Våra medlemmar älskar att få struktur i sin verksamhet. Detta är en av de mest populära checklistor som laddas ned i Business Heroes® Academy. Nu har du också möjligheten att ladda ned den GRATIS.

1. Skriv egna inlägg

Du får våra tips om vem du ska attrahera, hur ofta du ska skriva och tips på vad du kan skriva.

2. Kommentera & dela

Du får tips om vilkas inlägg du ska kommentera och dela, vad du kan kommentera och hur ofta.

3. Kontaktförfrågan

Du får tips om vilka du kan skicka en kontaktförfrågan, när du kan skicka en, vad du kan skriva och till hur många du bör kontakta.

4. Bjud in till events

Du får tips på vilka du kan bjuda in till dina events, när du ska göra inlägg i dina egna events och varför.

5. Skriv artiklar

Du får tips om vad du kan skriva dina artiklar om på LinkedIn och hur ofta. 

6. Sales Navigator

Du får tips om varför och hur du kan använda LinkedIns Sales Navigator. 

Författare

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.