fbpx

STÄLL DIG PÅ VÄNTLISTAN FÖR ATT FÅ EN GRATIS PLATS

BliFullbokad-konceptet

2 dagars utbildning LIVE via nätet

BliFullbokad är ett koncept med en tydlig struktur som består av 16 delar uppdelat i 4 moduler. Passar dig som är tjänsteföretagare (t.ex. konsult, rådgivare eller coach) som vill lära dig hur just du ska göra för att få fler kunder utan att bli en säljare! Du kan var anställd och vara på väg att starta företag eller så driver du företag redan med eller utan anställda.
Online utbildning i BliFullbokad-konceptet

Sluta sälj!® Du är ingen säljare! Du är en konsult / rådgivare / coach, inte en säljare. Vi kommer inte göra dig till någon säljare heller. Säljarna har sina egna utbildningar och denna 2 dagars utbildning är allt annat än en säljutbildning. 

"Jag trodde först att BliFullbokad var en säljkurs, men det var det ju inte till min glädje. Då försvann rädslan." 
Haffi Gislason

På denna online utbildning får du bland annat lära dig:

 • Så här implementerar du Röda Mattan Policyn® för ditt företag så att du bara arbetar med dina idealkunder och aldrig med kunder som dränerar dig på energi.
 • Hur du förstår varför och när människor köper det du säljer. Hur du hittar din huvudsakliga målgrupp och förstår deras behov och önskningar.
 • De väsentliga - och anmärkningsvärt okomplicerade - komponenterna i en kraftfull personlig varumärkesidentitet: hur du gör det rätt och hur du gör det fel.
 • Hur du pratar om vad du gör så att människor stannar upp och ger dig sin fulla uppmärksamhet som leder till kundtips och bokningar.
 • Hur du bygger förtroende och trovärdighet så att din huvudsakliga målgrupp väljer dina attraktiva erbjudanden och samtidigt etablerar dig själv som en expert, även om du är helt ny på marknaden med ditt företag.
 • Hur du bygger en bokningsresa så att dina kunder enkelt kan välja att att boka dina tjänster.
 • Hur du undviker att få ointresserade kontakter i ditt nätverk genom att implementera en enkel hålla kontakten strategi som är lätt att upprätthålla som gör att du inte tappar bort någon kontakt på vägen.
 • Hur du påskyndar bokningsprocessen med varumärkesbyggande informationsprodukter och hur du snabbt och enkelt får dem i händerna på dina potentiella kunder.
 • Hur du prissätter tjänster så att du inte lämnar pengar på bordet och får motiverade köpare.
 • Det Super Simpla Boknings Samtalet som gör det möjligt för dig att ta en konversation till en bokning när du väljer, utan att du känner dig pushig eller att det känns pinsamt.
 • Nätverksstrategin som tar 15 minuter om dagen som inte kräver några cocktailpartyn, konstant pladdrande eller oändliga konversationer över telefon.
 • Hur du snabbt skapar starka och bestående relationer med influenser, samarbetspartners och nyckelpersoner som inte ens vet att du existerar än.
 • De väsentliga delarna i ett referenssystem som kommer att ge dig högkvalificerade potentiella kunder som knackar på din dörr och är redo att boka.
 • Vad du behöver göra för att få möjligheter att tala inför din huvudsakliga målgrupp som en marknadsföringsstrategi: misstagen att undvika, olika typer av steg och hur man får dem.
 • En innehållsstrategi för att enkelt planera det innehåll som dina potentiella kunder vill ta del av som gör att du också får fler beställningar.
 • Vilka digitala plattformar och sociala nätverk du ska använda för ditt företag (vilket inte är detsamma för alla) och även om du alls behöver vara online.
 
"Det största problemet de flesta företagare har är brist på självförtroende. Vågar du säga till dina blivande kunder "Jag är rätt person för dig"?"
Peter Watz

Peter Watz, utbildare

Upplägg

Det kommer att vara ett intensivt & högt tempo då vi under två dagar går igenom 4 moduler med totalt 16 delar. Så det underlättar om du kan fokusera fullt ut på utbildningen under dessa två dagar och se till att du inte har något som distraherar dig.

Det här är ingen utbildning du går in halvhjärtat utan passar dig som verkligen vill avsätta tiden att utveckla dig själv, ditt företag och din marknadsföring så att du får fler bokningar/beställningar.

 • Vissa kommer att känna att detta är mycket nytt där utbildningen kan upplevas som en introduktion. En vanlig upplevelse för dig som vill starta företag eller precis har kommit igång med ditt företag.
 • Andra kan känna att det är en hel del som man redan kan där vissa lektioner ger mer än andra som kan ge stor effekt på kundtillströmningen. En känsla för dig som drivit företag ett tag men som är öppen för att se över och förbättra.
 • En del kommer att känna att utbildningen upplevs som en nyttig repetion som ger en bekräftelse på att det man gör är rätt och fortfarande aktuellt men samtidigt är öppen för ny utveckling. Vanlig känsla för de som redan deltagit på utbildningen tidigare och vill ta sig själv och företagandet till nästa nivå

Vi kommer att starta kl. 9 bägge dagarna och avsluta kring 16. Det kommer att finnas en tidsbegränsad plats i agendan för frågor. Vi kommer givetvis inte att kunna besvara alla frågor från deltagarna utan vi lyfter de frågor som kompletterar våra lektioner eller är frågor som vi ser är vanligt återkommande.

Under utbildningsdagarna har vi lagt in pauser för bensträckare och lunch.

Du som deltar i utbildningen kommer att få tillgång till en arbetsbok i PDF-format som du kan göra uppgifter i under och efter utbildningen.

Code of Conduct

Alla som blir tilldelade en gratis plats kommer att få godkänna vårt Code of Conduct som exempelvis innefattar självklarheter som att vi respekterar varandra, inte avbryter inte varandra, inte erbjuder sina tjänster till varandra osv.

Så här svarade några av deltagarna på utbildningen 2021 på frågan:

"Vad var det mest värdefulla du fick med dig från utbildningen i BliFullbokad-konceptet?"

Att jag är värdefull och inte ska rea bort mina tjänster. Att välja kunder med omsorg och hur jag på ett bra sätt kan vårda mina kundkontakter.

Slipa lite till på min målgrupp. Älskade även tipsen att vara kreativ. Jag är egentligen en rolig prick men har i företaget blivit stel och tråkig för att vara "perfekt" fick inspiration att vara mer avslappnad, naturlig och bjuda på sig själv. Jag har precis startat mitt företag och är helt grön så jag tyckte allt var viktigt. Men kände mig super inspirerad och fick ny energi för att fortsätta.

Hur ska man välja målgrupp

För mig var det mesta inga stora nyheter. Det var mycket bra för mig att gå igenom allt och bli uppdaterad. Jag behövde höra Peters långa genomgång av sätta pris för att det äntligen skulle sjunka in med prissättning. Nu känns det okej med det priset jag satt. Jag har tidigare förstått att jag behöver ha högre pris på min tjänst som är alldeles för lågt prissatt. Problemet låg hos mig som hade svårt att ta betalt. Med Peters genomgång ser förstår jag hur jag ska tänka och att jag inte kan arbeta underbetald.

Den ekonomiska uträkningen av hur många kunder som jag behöver.

Att jag ska fortsätta dela med mig gratis och att mitt sätt att förenkla krånglig byråkratisvenska/regler/faktaspråk till något lättsamt och begripligt faktiskt är ytterligare ett sätt för mig att stärka mitt varumärke som expert.

Arbetsboken där jag gjorde MASSOR med anteckningar... fick många AHA och kommer gå igenom allt igen ... tror röda mattan var en riktig höjdare

Målgrupp och rätt pris

Jag har jobbat med flera bitar i mitt företag redan, så inte supermycket nytt. Men som ni själva uttrycker det så är det paketeringen - helheten - som blir tydlig och intressant. Samt en välbehövlig påminnelse om att grunden är något att utvärdera med jämna mellanrum. Jag behöver ta ett nytt helhetsgrepp om min grund.

Att jag blev inspirerad och insåg att det är en process och ingen quickfix.

Att jag kan välja mina kunder Det var en bekräftelse att jag har gjort för det mesta rätt i affärssammanhang. Det var kul att höra det! Alla erfarenheter som delades som också gett önskade resultat.

Materialet, att kunna gå tillbaka och arbeta med frågorna.

Våga ta betalt, välj dina kunder och våga säga nej till kunder. Våga höja priset, tro på mig själv och förmedla hög kvalitet. Vikten av professionellt foto, business e-postadress och personlig styling.

Tydligt fokusera på EN målgrupp.

Målgruppen och röda mattan. Förstod för första gången varför man ska vänta med marknadsföringen. Dvs det har jag väl förstått men inte tagit mig tid att ta fram grunden innan.

Svårt att välja. Bokningssamtalet var en värdefull kunskap.

Marknadsföring ger dig inte fler kunder, det ger dig mer uppmärksamhet. Dina potentiella kunder kommer sedan att utvärdera om du är rätt för dem, att du vet om deras problem och de förstår vilket resultat som du ger dem. När förtroendet finns där så kommer de att kontakta dig och inleda ett bokningssamtal. De vill bara säkerställa att de har förstått allt rätt och att de får samma känsla i ett samtal som de redan har fått.
"BliFullbokad-konceptet är väldigt bra oavsett vilken bransch du är i." 
Bengt Bergshem, NEXIA

Denna utbildning passar dig som:

 • levererar tjänster t.ex. konsult, rådgivare och coach
 • levererar tjänster till företag och/eller privatpersoner
 • driver företag 
 • är på väg att starta företag

Passar även dig som är anställd och har ansvar för konsulter & rådgivare och t.ex. är:

 • Konsultchef som har konsulter som är ansvara för sin egen beläggning
 • HR-chef med utbildningsansvar för konsulter/rådgivare som är ansvariga för sin egen beläggning

Denna utbildning passar INTE dig som:

 • ser dig själv som säljare
 • inte vill förändra dig eller företaget
 • är konsultmäklare
 
När du förstår problemet som din huvudsakliga målgrupp har och vet hur du ska berätta för dem att du kan lösa det problemet så blir du bokad snabbare.
Peter Watz

Sarah Watz, utbildare

Fakta

Datum: Nytt tillfälle kommer under hösten 2021

Tid: 09.00-ca 16.00. Vi kommer ha pauser för bensträckare, lunch etc.

Plats: Zoom

Pris: Gratis vid godkänd ansökan. (Värde: 9.900 kr.)

Antal platser: Vi har ett begränsat antal platser då vårt Zoom-konto har en viss begränsning. Vi hanterar ansökningarna till våra gratis platser i den ordning som de inkommer så först till kvarn gäller.

 

 

Vanliga frågor

Hur ansöker jag om en gratis plats?

Klicka på knappen "Jag vill ansöka om en gratis plats" och fyll i formuläret. Du kommer att inom kort få ett besked om din ansökan om en gratis plats är godkänd eller ej. Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller då vi behandlar ansökan i den ordning de kommer in. När vi inte har några platser kvar kommer vi att ha en reservlista för de som kvalificerat sig men inte fått en gratis plats ännu. Om du får en reservplats så kommer vi att höra av oss inför eventet om det är någon som bokar av. 

Kan jag köpa en plats istället för att få en gratis plats?

Nej, vi erbjuder endast gratis platser till denna utbildning.

Hur fungerar det att delta via Zoom?

Vi använder oss av Zoom som teknisk plattform. Du kommer att synas med video & bild (om du vill) och namn för övriga deltagare. Du kommer att kunna använda verktyget för att räcka upp handen, svara på omröstningar, skriva frågor i kommentarer etc.

Kommer jag få tillgång till inspelningen efteråt?

Vi kommer inte att ge access till någon inspelning av dessa två dagar. Vi kommer dock att spela in men bara för internt bruk. Hela kursen finns redan inspelad och kan beställas separat för 9.900 kr exkl. moms här. Tecknar du ett SILVER medlemskap eller GULD medlemskap i Business Heroes® Academy har du access till kursen i vår plattform.

Jag kan bara vara med på lördagen. Är det ok?

Dag två bygger på de kunskaper som du har fått under dag 1 så det går inte att bara delta på dag 2.

Jag kan inte delta LIVE men vill gärna få tillgång till inspelningen. Kan jag få den?

Vi kommer inte att ge access till någon inspelning till någon - oavsett om man har deltagit på alla dagar, en dag eller ingen dag. Om du inte kan delta LIVE rekommenderar vi dig att INTE anmäla dig eftersom du då tar en plats för någon som har möjlighet att delta.

Hela kursen finns redan inspelad och kan beställas separat för 9.900 kr exkl. moms här. Tecknar du ett SILVER medlemskap eller GULD medlemskap i Business Heroes® Academy har du access till kursen i vår plattform.

När får jag ta del av arbetsboken?

Du kommer att få arbetsboken i PDF-format som ingår i utbildningen om du har fått en gratis plats tilldelad dig strax före utbildningen sätter igång så att du kan skriva ut den inför utbildningen.

Utbildare

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Peter är den enda certifierade Book Yourself Solid® Coachen i Sverige. Han har sedan 2012 utbildat i konceptet. Peter har fått tillåtelse att översätta och anpassa utbildningen för den svenska marknaden och konceptet går under namnet BliFullbokad i Sverige. 

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.