fbpx

Vi älskar entreprenörer & småföretagare!

Om oss | Business Heroes® Academy

Vi ser fram emot att få välkomna dig som medlem i Business Heroes® Academy och få lära dig hur du ska göra för att bli fullbokad som tjänsteföretagare. Och inte bara det utan tjäna mer pengar, jobba färre timmar och ta ut en rejäl semester.

Med mer än 20 års erfarenhet (var) av att driva företag, jobba med affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och kommunikation. Tillsammans har vi en bred och djup kunskap, både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag och är ständigt uppdaterade i internationella trender inom området som också kommer till vår marknad här i Sverige.

Tillsammans driver tre bolag ihop, är gifta, har två barn ihop, bor i villa och har föräldrar som börjar komma till åren. Att säga att vi har mycket på gång hela tiden är nog en underdrift. Vi älskar vår livsstil med blandning av jobb, familj, fritid och nöje. Vårt motto är att förenkla, lägga ut och automatisera det som går. När du är medlem i Business Heroes® Academy får du ta del av våra erfarenheter av inte bara företagandet utan även hur vi får ihop livspusslet.

Vi båda föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt. Hittills har vi haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier. Och nu vill vi gärna hjälpa dig med.

Om oss

Peter Watz

Affärsutvecklare / Strateg / Utbildare

Jag byggde ett av Sveriges första säljstödssystem för persondatorer (Customer Relations Management CRM-system) 1989. Det var 10 år före CRM var ett begrepp. Har drivit ett flertal företag sedan dess och hjälpt företag med affärsutveckling genom att systimatisera, optimera, digitalisera och automatisera processer och rutiner. Sedan 2011 har jag utbildat tjänsteföretagare att bygga bolag och marknadsföra sig så att de kan bli fullbokade.

Foto: heididokter.no

Sarah Watz

Strateg / Utbildare / CEO

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och har arbetat internationellt hela mitt yrkesliv. Jag har bott två omgångar i USA. 1995 började jag arbeta med yrkesutbildning för vuxna inom marknadsföring, reklam, pr & information och it. 1996 startade jag mitt första företag i form av en enskild firma parallellt med min anställning. I slutet av 1999 sa jag upp mig för att satsa på mitt eget företag på heltid. Sedan dess har jag inte tittat tillbaka ...

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.