fbpx

Prova på och delta på vår Online Workshop "Strukturera, organisera & effektivisera" utan kostnad

Känner du precis som många gör den här tiden på året att det känns lite som terminsstart i företaget?

Brukar du köpa en ny anteckningsbok, en ny kalender och ha inställningen att skapa mer ordning och reda? Nu äntligen ska det ske.

Kanske har du intentionen att följa upp projekt, aktiviteter och kontakter regelbundet nu när det är lite av en "ny start" och lovar dig själv att inte "tappa bollen" igen. Ibland kanske du till och med känt att du inte har koll på vilka bollar som du har i luften eftersom du inte har haft ett hållbart system.

Men nu ska det äntligen bli skillnad!

Läs mer: Prova på och delta på vår Online Workshop "Strukturera, organisera & effektivisera" utan kostnad

Hållbara företagare skapar och driver hållbara företag

Hållbara företagare skapar och driver hållbara företag

Det finns allt för många mindre och egna tjänsteföretagare (t.ex. konsulter, rådgivare, coacher) som "går in i väggen" eller drabbas av annan psykisk ohälsa. Ofta är man som tjänsteföretagare riktigt vass på sin tjänsteleverans men det är allt annat runt om som gör att man drabbas. Dessa situationer går ofta att förebygga med kunskap, struktur och stöd kring företagandet.

När en tjänsteföretagare drabbas av ohälsa drabbar det kunder, anställda, samarbetspartners, familjen, närstående osv negativt. När en tjänsteföretagare mår bra så bidrar de till alla dessa grupper i en positiv bemärkelse. Det tycker vi är mycket härligare och hållbarare för hela samhället.

En av våra målsättningar i Business Heroes® Academy är att hjälpa tjänsteföretagare att bli hållbara som personer och företagsägare så att de kan starta och driva hållbara företag. Därför erbjuder vi strukturer, arbetssätt och en gemenskap som gör att vi tjänsteföretagare t.ex. minimerar stress, slipper känna att vi inte räcker till och inte längre känner oss ensamma i vårt företagande. 

Läs mer: Hållbara företagare skapar och driver hållbara företag

Leverera & Wow:a - steg 7 i kundresan

Få fler kunder genom att leverera & wow:a

Som mindre tjänsteföretagare har du en konkurrensfördel mot större företag då du har möjlighet att nyttja din småskalighet och lyhördhet för att ge dina kunder en upplevelse de verkligen uppskattar och gärna delar med sig av.

Leveransen börjar då kunden bokar och avslutas först när du har följt upp efter att du levererat.

Läs mer: Leverera & Wow:a - steg 7 i kundresan

  • 1
  • 2

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.