fbpx

Hållbara företagare skapar och driver hållbara företag

Hållbara företagare skapar och driver hållbara företag

Det finns allt för många mindre och egna tjänsteföretagare (t.ex. konsulter, rådgivare, coacher) som "går in i väggen" eller drabbas av annan psykisk ohälsa. Ofta är man som tjänsteföretagare riktigt vass på sin tjänsteleverans men det är allt annat runt om som gör att man drabbas. Dessa situationer går ofta att förebygga med kunskap, struktur och stöd kring företagandet.

När en tjänsteföretagare drabbas av ohälsa drabbar det kunder, anställda, samarbetspartners, familjen, närstående osv negativt. När en tjänsteföretagare mår bra så bidrar de till alla dessa grupper i en positiv bemärkelse. Det tycker vi är mycket härligare och hållbarare för hela samhället.

En av våra målsättningar i Business Heroes® Academy är att hjälpa tjänsteföretagare att bli hållbara som personer och företagsägare så att de kan starta och driva hållbara företag. Därför erbjuder vi strukturer, arbetssätt och en gemenskap som gör att vi tjänsteföretagare t.ex. minimerar stress, slipper känna att vi inte räcker till och inte längre känner oss ensamma i vårt företagande. 

Läs mer: Hållbara företagare skapar och driver hållbara företag

Leverera & Wow:a - steg 7 i kundresan

Få fler kunder genom att leverera & wow:a

Som mindre tjänsteföretagare har du en konkurrensfördel mot större företag då du har möjlighet att nyttja din småskalighet och lyhördhet för att ge dina kunder en upplevelse de verkligen uppskattar och gärna delar med sig av.

Leveransen börjar då kunden bokar och avslutas först när du har följt upp efter att du levererat.

Läs mer: Leverera & Wow:a - steg 7 i kundresan

Clubhouse Appen: Hur du kommer igång!

Clubhouse Appen: Hur du kommer igång!

Har du sett personer prata om Clubhouse i dina sociala medier och är nyfiken på vad det är? Eller har du fått en inbjudan och undrar hur du kommer igång med Clubhouse?

I denna artikel kommer jag att berätta om vad Clubhouse är, hur Clubhouse fungerar och hur du kan använda Clubhouse för att bygga ditt personliga varumärke, få fler leads, få fler kunder, få nya samarbetspartners, utveckla dig själv och så mycket mer. Jag har varit med i Clubhouse bara en kort tid men ser redan en enorm potential.

Läs hela bloggartikeln: Clubhouse Appen: Hur du kommer igång!

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.