fbpx

Stipendium

Coronaviruset (covid-19) påverkar oss alla. Framför allt oss tjänsteföretagare som driver små företag.

Under våren har vi delat ut ett stipendium till ett fåtal entreprenörer som fick kostnadsfritt medlemskap i Business Heroes® Academy under tre månader.

Följande entreprenörer har blivit tilldelat vårt stipendium

STIPENDIATER
Mariana Mirre Dehlin

Mariana Mirre Dehlin

Driver Mirres på Fridhemsplan i Stockholm

Mirre driver Mirres som ligger på Fridhemsplan som hon drivit i 25 år. Mirre är hårexpert, har mästarbrev samt tagit fram en produkt - ett förstoringsglas smycke. Hon har suttit i riksstyrelsen för frisörföretagarna. Mirre har haft anställd personal i många år och jobbar alltid efter att ha en trygg och säker bas.

Nu både snurrar och gungar jorden säger Mirre och därför är vi glad över att få välkomna Mirre som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum där vi tillsammans kan utveckla både oss själva och våra företag i en tid som denna.

Foto: Pär Olsson

Richard Gradin

Driver Crewcraft på Värmdö utanför Stockholm

Richard driver sedan 2010 företaget Crewcraft  som förutom team- och ledarskapsträning erbjuder tjänster som professionell seglare och skeppare. Han är både marknadsekonom och legitimerad naprapat och har över 20 års erfarenhet från olika kommersiella roller i både nationella och internationella uppdrag. Richard har en gedigen erfarenhet av att utveckla både människor och affärer och har haft formella chefsuppdrag sedan 2001. Han är även utbildad inom mental träning, kommunikologi, personligt ledarskap och segling.

Richard, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum där vi lovar att ge en "jävla spark i baken" som du själv uttryckte det i din ansökan. Nu är tiden inne att ta fram dina digitala utbildningar och paketera dina tjänster på ett nytt sätt för att kunna hjälpa fler att få insikt, kunskaper och färdigheter inom dina områden.

Jenny Lindblad

Driver ELIZA Communication i Stockholm

Jenny driver sin egna byrå ELIZA Communication där hon främst jobbar som pitch coach åt startups när de söker investering. Hon jobbar även med företagsledare på stora globala bolag som behöver vässa sina keynotes, panel eller video framträdande.

Sedan start har hon coachat mer än 350 företag. Utöver detta arbetar Jenny som talarcoach och moderator för TEDx, coach på Tillväxtverket, STING samt sitter i juryn på Wistrand startup star samt Midem i Cannes. Hon drivs av att lyfta människor och få dem att nå sin fulla potential. Hennes motto är ”Empower people”.

Jenny, vi glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum där vi kan hjälpa dig när du tar fram nya kundresor, nya tjänster och paketerar dem digitalt vilket passar bra i dessa tider.

Johnny Sellvén

Driver Naprapat Nollnitton i Örebro

Johnny har arbetat sedan ca sju år på sin egen klinik, Naprapat Nollnitton, centralt i Örebro. Så här i efterhand har Johnny insett att han sannolikt fokuserade för mycket på det praktiska med patienter och för lite på allt annat som ett framgångsrikt företag kräver.

Nu för tiden arbetar Johnny mer och mer med akuta besvär i nacke och rygg, samt en hel del med löparrelaterade besvär.

Johnny har insett att han behöver våga utvecklas för att hans företag ska blomstra, men har varit feg och kommit med bortförklaringar. I och med det som sker i världen just nu, öppnades det helt plötsligt upp tid för detta.

Johnny, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Nu har du inga ursäkter kvar alls att inte utveckla dig själv och ditt företag och vi ser fram emot att hjälpa dig med det.

Maria Höij

Driver Financial International Group i Stockholm

Som jurist, ekonom, affärsstrateg och coach har Maria visat globala företag hur de ska växa och expandera till nya marknader och hon har också hjälpt människor utan pengar att planera hur de kan nå ekonomiskt överflöd. Oavsett inom vilket område har hon hjälpt människor och företag att komma loss ur blockeringar, hitta nästa steg och låsa upp deras framgång.

Maria, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Vi ser fram emot att få hjälpa dig så att du kan digitalisera och automatisera en del av dina tjänster och skapa dina online kurser.

Anders Eriksson

Driver minabevakningar.se i Sala

Anders driver en verksamhet som grossist - Feetcare.se. Han har varit företagare/entreprenör sedan hösten 1987.

Han berättar att han har ställt ut på många mässor och event där han visat och sålt sulorna med stor glädje men tyvärr är mäss- och eventförsäljning uteslutet f.n. p.g.a. Coronaviruset. Så nu är det i första hand webbutiksförsäljningen och försäljningen som görs av återförsäljarna som gäller men orderingången är låg p.g.a. oron som Coronaviruset har skapat.

Anders har under många år varit väldigt intresserad av omvärldsbevakning och håller på att bygga upp en webbtjänst, minabevakningar.se, kring detta till i första hand svenska kunder. 

Anders, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Vi ser fram emot att få hjälpa dig så att du kan skapa en ökad kännedom om tjänsten minabevakningar.se som kan bidra till att fler användare ansluter sig till tjänsten.

Anki Lindström

Driver Contingo i Bromma utanför Stockholm

Anki hjälper främst företag och deras medarbetare med att öka arbetsglädjen genom att lära ut hur de själva ska kunna göra arbetsglädjen och trivseln till en naturlig del i vardagen genom föreläsningar och workshops. Hon startade sitt företag 2005 då främst som friskvårdsmassör men sen har det utvecklats och sen 2010 så är det mest föreläsningar. 

Anki berättar att hon nu behöver få hjälp med hur hon på bästa sätt kan nå ut med sitt nya paket. Marknadsföring och hur hon når ut via nätet på ett bra sätt till nya kunden. Hennes tjänster bygger på mötet mellan människor och det känns svårt att flytta den biten till webbaserade kurser och föreläsningar. I nuläget så är det dags att hitta något som fungerar via webben både för företag och privatpersoner och hur hon gör det på bästa sätt. Anki sitter och skissar på webbkurs för privatpersoner med upplägg men även där behöver hon hjälp då det är ett nytt sätt att tänka även om det är liknande innehåll, men med flera delar.   

Anki, vi är glada att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Det är härligt att höra att du är redo för att utmana dig vidare och det ser vi fram emot att få hjälpa dig med.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.