fbpx

Patricia Strand

Patricia Strand, Evolutivas, Relationscoach

Jag behövde det här, att någon skulle stötta mig i min vilja att vara mig själv och vara autentisk. Jag connectade känslomässigt med Peter & Sarah.Det är väldigt viktigt. Och det stora värdet att få en känsla av sammanhang med de andra medlemmarna i den entreprenörsresa de befinner sig i, i samma fas som mig eller i någon av de andra faserna. Vi vill alla utvecklas framåt. 

Det har varit en utvecklingsresa för mig som person och det behöver man ha i grunden också. Inte bara affärsutveckling. Utan att utvecklas som person för att kunna fullfölja hela sin passion eller sin dröm. Att göra det verkligt.

Peters och Sarahs kompetens, deras sätt att bemöta oss (medlemmar) och hur de förmedlar kunskaper är så enormt viktigt. T.ex. att det handlar inte bara om att få fler kunder utan det handlar om att vara hållbar som företagare och kunna vara rädd om sig själv. Att välja de kunder man vill jobba med. Det lärde jag mig när jag tog fram min Röda Mattan Policy - ett helt nytt koncept för mig.

Jag känner mig nu bekväm med vem jag är och med mitt budskap. Jag är trygg i min kompetens och i min förmåga att kunna hjälpa de klienter som jag vill arbeta med. Jag har fått klarhet! Jag rekommenderar Business Heroes® Academy starkt.

Patricia Strand

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.