fbpx

Anna Eliasson

Organisationskonsult, driver och äger 4CHANGE

Det bästa med att vara GULD medlem i Business Heroes® Academy (BHA) är framförallt att ha ett sammanhang. Speciellt när man är själv. Jag har fått så enormt mycket kunskap, kompetens och erfarenhetsutbyte som har varit ovärderligt för mig som sitter själv hela tiden. Både att få den kunskapen och bli utmanad i mitt företagande.

Som medlem i BHA så har jag fått mer struktur på tillvaron. Jag kände att det var mycket som flög i luften och jag sprang på alla bollar eller ingen boll innan. Jag har fått mer struktur vilket skapar mer tid till att göra det jag verkligen är bra på. Det har också minskat stressen för man får ju möjligheten till att komma framåt och reflektera tillsammans med andra och få hjälp att komma över trösklar. På det viset har det gett mig enormt mycket värde i mitt fortsatta företagande.

För dig som funderar på att bli GULD medlem i BHA så kan jag säga att det är otroligt prisvärt att vara medlem då man får så otroligt mycket. Dels får man enorm support. Bara det i sig är värt väldigt mycket och det saknar man ju ofta när man sitter själv och även i ett stort företag så kan man sakna att få support i vissa frågor och i sin verksamhet. Sedan får man så mycket kunskap eftersom det finns mycket material man kan gå igenom själv i lugn och ro när man har tid. Och det har också passat mig väldigt bra. Och sedan att få ett forum, att nästan få som kollegor, distanskollegor på ett vis.

Medlemskapet är prisvärt eftersom det rymmer så mycket olika komponenter i ett och samma paket.

Anna Eliasson

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.