fbpx
Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Har du en fråga som inte är besvarad här? Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

PASSAR DETTA MIG?

Jag är på gång att starta företag. Kommer medlemskapet att ge mig något?
Om du är på väg att starta eget så är ett medlemskap ett riktigt bra verktyg för att bygga din business stabilt och rätt från början.
Jag säljer inte bara tjänster utan även produkter. Passar Business Heroes® Academy för mig?

Vi utbildar dig i hur du ska göra för att bli fullbokad som tjänsteföretagare. Många av våra kunder genom åren har dessutom sålt produkter som kompletterat deras tjänst så vi tar upp dessa typer av exempel i Business Heroes® Academy. Men om du driver en e-handel som inte har någon tydlig koppling till ditt tjänsteutbud kommer vi inte att kunna lära dig att sälja fler produkter utan fokuserar på att lära dig vad du ska göra så att du kan bli fullbokad. 

FRÅGOR OM MEDLEMSKAPET

Kan jag betala med faktura?

Om du väljer årsmedlemskap så kan du få en faktura tillställd ditt företag. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med faktureringsuppgifterna så ordnar vi det. När fakturan är betald kommer du att få access till medlemskapet.

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

Om du är medlem i Business Heroes® Academy så mailar du Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berättar att du vill avsluta ditt medlemskap så avslutar vi det åt dig. Meddela oss minst 7 dagar före ditt medlemskap automatiskt förnyas.

Är mitt medlemskap avdragsgilt på företaget?

Ja, du bokför din medlemsavgift under kontot Utbildning.

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.