fbpx

Är du en Business Hero?

Vi vill bli din bästa vän

Vi vill lyfta dig i ditt företagande/entreprenörskap så att du kan hjälpa fler med dina tjänster.

  • Tjänsteföretagare — Du är ingen säljare och kommer aldrig att bli. Du är en stolt tjänsteföretagare. Som tjänsteföretagare är du enormt viktig för dina kunder. Du hjälper dem med deras problem och gör livet lättare för dem.

  • Entreprenör — Du är modig, riskbenägen och kreativ. Att starta och driva företag är inte lätt även om du har en riktigt bra affärsidé. Ibland kanske du arbetar lite för hårt istället för smart för att få rätt utdelning för den tid och de resurser som du investerar i din business.

  • Vill utvecklas — En Business Hero som du, är nyfiken på vad som kan bli bättre. Både hur du kan bli bättre på att driva ditt tjänsteföretag för att öka kundnöjdheten, få fler kunder, ökad lönsamhet m.m. samt hur du som person och ledare kan utvecklas.

  • Tar hjälp — En Business Hero tar hjälp av andra för att utveckla och driva sitt företag. 

„Som medlem i Business Heroes® Academy får du inspiration, hjälp och stöttning av din community."

Vilka är våra Business Heroes®?

De som söker sig till Business Heroes® Academy är oftast personer som är 40+. De äger och driver mindre företag, ibland soloföretagare men också de som har 1 till 50 anställda. De är redo att satsa på sig själva och sitt företagande och levererar eller utför tjänster. Eftersom Business Heroes® Academy är helt på svenska pratar de och förstår svenska men kan ofta ett eller flera språk till. Vilken utbildning de har är väldigt olika. Vissa är akademiskt utbildade för att kunna utföra sin tjänst. Andra har lärt sig på jobbet. Nedan kan du läsa en beskrivning av de tre typiska Business Heroes® som är medlemmar hos oss.

Nystartad företagare mitt i livet

Varit anställd de senaste 10-30 åren och är på väg att starta eller nyligen startat eget för att leverera liknande tjänster som hen har gjort som anställd. Eller kanske byter helt bransch eller yrke. 

Startat företag ofrivilligt

Blivit uppsagd av hens arbetsgivare som har intresse av att på deltid eller från tid till annan anlita hen men har då kravet att hen ska starta eget. 

Företagare som "trampar vatten"

Drivit eget företag i 3-5-7 år eller längre men inte fått det resultat som hen förväntat sig.  

TJÄNSTEFÖRETAGARE

Business Heroes® Academy passar dig som både "säljer" och levererar tjänster. Oavsett om du säljer tjänster till företag (B2B) eller till privat personer (B2C) eller både och passar medlemskapet dig. En del frågar oss vad en tjänsteföretagare är. Här är några exempel på tjänsteföretagare men inte en komplett lista.

Hus & hem

Arkitekt
Städare
Trädgårdsmästare
Allt-i-allo

 

Hälsa

Tandläkare
Naprapat
Kiropraktor
Massör
Psykolog

Träning

Personlig tränare
Golftränare
Yogainstruktör

Juridik

Jurist - privat
Jurist - företag

Ekonomi

Bokförare
Revisor
Ekonom
Privat ekonomisk rådgivare
Pensionsplaceringsrådgivare

Skönhet

Tandläkare
Frisör
Hudterapeut
Stylist

Marknadsföring

Sociala Media redaktör
Reklamare
Copywriter
Fotograf
Designer
Webdesigner

Utbildning

Utbildare
Föreläsare
Workshopledare

Övrig

Rådgivare
Coach
Konsult
Översättare
Föreläsare
Författare

TIDIGARE TRÄFFAR MED Business Heroes®

Från tid till annan så har vi även fysiska träffar. Vi föreläser och har workshops i samarbete med våra partners. Vill du att vi kommer till din branschförening, kontorshotell, företagarförening eller nätverk och föreläser så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Business Heroes® träff i Stockholm
Business Heroes® träff i Stockholm
Business Heroes® träff i Stockholm
Business Heroes® träff i Stockholm
Business Heroes® träff i Stockholm
Business Heroes® träff i Stockholm
Business Heroes® träff i Stockholm
Business Heroes® träff i Stockholm

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2021 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.