fbpx

Omställning

Står ni inför
en omställning?

Behöver du minska på antalet konsulter hos er?
Uppmanar ni att de startar eget företag?
Vill du ge dem bra förutsättningar att komma igång med sitt företag?

Vi kan hjälpa både dig och dina anställda

I vårt medlemskap tar vi hand om konsulter, rådgivare, coacher och andra tjänsteföretagare som

 • Startar eget företag efter år av anställning
 • Personer som startat företag ofrivilligt
 • Drivit eget i några år men inte fått resultatet man förväntat sig

Den generella gemensamma nämnaren är att de vill utveckla sig och sitt företag. Få en gemenskap, kunskap, tips och råd. Både för sitt företag och för sig själv då eget företag är en livsstil och inte ett jobb.

Fyra delar som ger de bästa förutsättningarna att lyckas

 • Ekonomi

  Det viktigaste i ett företag är självklart ekonomin. Med fel prissättning så betalar man för att gå till jobbet. 

  • Prissättning
  • Paketering
  • Nyckeltal
 • Marknadsföring

  Före man börjar marknadsföra sitt företag behöver man analysera marknaden, bestämma sin målgrupp och förstå kundens behovs. Därefter sker de praktiska marknadsföringsåtgärderna:

  • Sociala media
  • E-post
  • Nätverksträffar
  • Etc.

   

 • Försäljning

  Även om vi inte kallar det för försäljning. En konsult är en konsult och inte en säljare. Vi kommer inte göra konsulten till ensäljare. Vi kommer lära konsulten att få fler kunder UTAN att bli en säljare.

   

 • Kommunikation

  En långsiktigt kundrelation bygger på bra kommunikation. Både före- under och efter ett uppdrag.

  • E-post
  • Uppföljning
  • Automatisering

Allt detta och mycket mera lär vi dina konsulter

Är du konsult som driver eget eller är påväg att starta eget, och vill också få hjälp? Du kan också bli medlem, klicka här

Marc Percy
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."
Director, Streetwear

Våra tjänster för dina konsulter

Alla våra tjänster levereras på distans digitalt. Det gäller både inspelat material, gruppträffar, arbetsböcker etc. Det innebär att varken vi eller medlemmarna behöver ta sig tid och råd att resa. Alla som har en uppkoppling till Internet kan medverka.

 • Medlemskap

  Medlemskapet består av inspelat material och gruppsamtal 
  • Måndagsbooster - samtal i grupp som sätter veckan för deltagarna
  • Självstudiekurser - Marknadsföring, prissättning, kommunikation, försäljning etc.
  • Livesända workshops - en gång per månad
  • Inspelade workshops - se alla tidigare sända workshops, tidsplanering, målsättning, kundresan m.fl.
  • Online samtal - miniträning online i grupp, 2 gånger per månad
  • Arbetsböcker, checklistor, mallar
  • Rabatt på CRM-system, E-kursplattform

  Investering för 6 månader, 11.400 kr

 • Pluspaketet

  Personlig rådgivning ger ännu bättre förutsättningar

  • Enskild rådgivning 1 ggr/månad

  Investering för 6 månader 17.400 kr

 • Investering

  Medlemskap med pluspaketet kostar 28.800 kr per person.

  • 5-pack - 136.800 kr
  • 15-pack - 388.800 kr

  Moms tillkommer.

Återkoppling, om du önskar och dina konsulter medger så ger vi dig återkoppling över deras framgång och resultat. 

Klicka här för intresseanmälan

Låter detta intressant för er?

Ta kontakt med dig så berättar jag mer. Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 070-8403191

Director, Streetwear

Läs mer: Omställning

 • Träffar: 1021

Ansök om ett stipendium till Business Heroes® Academy

Stipendium

Coronaviruset (covid-19) påverkar oss alla. Framför allt oss tjänsteföretagare som driver små företag.

Under våren har vi delat ut ett stipendium till ett fåtal entreprenörer som fick kostnadsfritt medlemskap i Business Heroes® Academy under tre månader.

Följande entreprenörer har blivit tilldelat vårt stipendium

 • Mariana Mirre Dehlin

  Mariana Mirre Dehlin

  Driver Mirres på Fridhemsplan i Stockholm

  Mirre driver Mirres som ligger på Fridhemsplan som hon drivit i 25 år. Mirre är hårexpert, har mästarbrev samt tagit fram en produkt - ett förstoringsglas smycke. Hon har suttit i riksstyrelsen för frisörföretagarna. Mirre har haft anställd personal i många år och jobbar alltid efter att ha en trygg och säker bas.

  Nu både snurrar och gungar jorden säger Mirre och därför är vi glad över att få välkomna Mirre som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum där vi tillsammans kan utveckla både oss själva och våra företag i en tid som denna.

  Foto: Pär Olsson

 • Richard Gradin

  Driver Crewcraft på Värmdö utanför Stockholm

  Richard driver sedan 2010 företaget Crewcraft  som förutom team- och ledarskapsträning erbjuder tjänster som professionell seglare och skeppare. Han är både marknadsekonom och legitimerad naprapat och har över 20 års erfarenhet från olika kommersiella roller i både nationella och internationella uppdrag. Richard har en gedigen erfarenhet av att utveckla både människor och affärer och har haft formella chefsuppdrag sedan 2001. Han är även utbildad inom mental träning, kommunikologi, personligt ledarskap och segling.

  Richard, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum där vi lovar att ge en "jävla spark i baken" som du själv uttryckte det i din ansökan. Nu är tiden inne att ta fram dina digitala utbildningar och paketera dina tjänster på ett nytt sätt för att kunna hjälpa fler att få insikt, kunskaper och färdigheter inom dina områden.

 • Jenny Lindblad

  Driver ELIZA Communication i Stockholm

  Jenny driver sin egna byrå ELIZA Communication där hon främst jobbar som pitch coach åt startups när de söker investering. Hon jobbar även med företagsledare på stora globala bolag som behöver vässa sina keynotes, panel eller video framträdande.

  Sedan start har hon coachat mer än 350 företag. Utöver detta arbetar Jenny som talarcoach och moderator för TEDx, coach på Tillväxtverket, STING samt sitter i juryn på Wistrand startup star samt Midem i Cannes. Hon drivs av att lyfta människor och få dem att nå sin fulla potential. Hennes motto är ”Empower people”.

  Jenny, vi glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum där vi kan hjälpa dig när du tar fram nya kundresor, nya tjänster och paketerar dem digitalt vilket passar bra i dessa tider.

 • Johnny Sellvén

  Driver Naprapat Nollnitton i Örebro

  Johnny har arbetat sedan ca sju år på sin egen klinik, Naprapat Nollnitton, centralt i Örebro. Så här i efterhand har Johnny insett att han sannolikt fokuserade för mycket på det praktiska med patienter och för lite på allt annat som ett framgångsrikt företag kräver.

  Nu för tiden arbetar Johnny mer och mer med akuta besvär i nacke och rygg, samt en hel del med löparrelaterade besvär.

  Johnny har insett att han behöver våga utvecklas för att hans företag ska blomstra, men har varit feg och kommit med bortförklaringar. I och med det som sker i världen just nu, öppnades det helt plötsligt upp tid för detta.

  Johnny, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Nu har du inga ursäkter kvar alls att inte utveckla dig själv och ditt företag och vi ser fram emot att hjälpa dig med det.

 • Maria Höij

  Driver Financial International Group i Stockholm

  Som jurist, ekonom, affärsstrateg och coach har Maria visat globala företag hur de ska växa och expandera till nya marknader och hon har också hjälpt människor utan pengar att planera hur de kan nå ekonomiskt överflöd. Oavsett inom vilket område har hon hjälpt människor och företag att komma loss ur blockeringar, hitta nästa steg och låsa upp deras framgång.

  Maria, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Vi ser fram emot att få hjälpa dig så att du kan digitalisera och automatisera en del av dina tjänster och skapa dina online kurser.

 • Anders Eriksson

  Driver minabevakningar.se i Sala

  Anders driver en verksamhet som grossist - Feetcare.se. Han har varit företagare/entreprenör sedan hösten 1987.

  Han berättar att han har ställt ut på många mässor och event där han visat och sålt sulorna med stor glädje men tyvärr är mäss- och eventförsäljning uteslutet f.n. p.g.a. Coronaviruset. Så nu är det i första hand webbutiksförsäljningen och försäljningen som görs av återförsäljarna som gäller men orderingången är låg p.g.a. oron som Coronaviruset har skapat.

  Anders har under många år varit väldigt intresserad av omvärldsbevakning och håller på att bygga upp en webbtjänst, minabevakningar.se, kring detta till i första hand svenska kunder. 

  Anders, vi är glada över att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Vi ser fram emot att få hjälpa dig så att du kan skapa en ökad kännedom om tjänsten minabevakningar.se som kan bidra till att fler användare ansluter sig till tjänsten.

 • Anki Lindström

  Driver Contingo i Bromma utanför Stockholm

  Anki hjälper främst företag och deras medarbetare med att öka arbetsglädjen genom att lära ut hur de själva ska kunna göra arbetsglädjen och trivseln till en naturlig del i vardagen genom föreläsningar och workshops. Hon startade sitt företag 2005 då främst som friskvårdsmassör men sen har det utvecklats och sen 2010 så är det mest föreläsningar. 

  Anki berättar att hon nu behöver få hjälp med hur hon på bästa sätt kan nå ut med sitt nya paket. Marknadsföring och hur hon når ut via nätet på ett bra sätt till nya kunden. Hennes tjänster bygger på mötet mellan människor och det känns svårt att flytta den biten till webbaserade kurser och föreläsningar. I nuläget så är det dags att hitta något som fungerar via webben både för företag och privatpersoner och hur hon gör det på bästa sätt. Anki sitter och skissar på webbkurs för privatpersoner med upplägg men även där behöver hon hjälp då det är ett nytt sätt att tänka även om det är liknande innehåll, men med flera delar.   

  Anki, vi är glada att få välkomna dig som medlem i vår entreprenörsskola och företagsforum. Det är härligt att höra att du är redo för att utmana dig vidare och det ser vi fram emot att få hjälpa dig med.

Läs mer: Ansök om ett stipendium till Business Heroes® Academy

 • Träffar: 2977

Online workshop för tjänsteföretagare

Online workshop

Varje månad får du som medlem i Business Heroes® Academy tillgång till en ny online workshop där vi djupdyker ner i ett ämne. Våra online workshops är ca 2 timmar långa och du som medlem kan aktivt delta under workshopen genom att ställa frågor och delta i dialogen. Ofta får du tillgång till arbetsmaterial och mallar som underlättar implementationen av din nya kunskap i din business.

Vi använder Zoom som plattform så att vi alla kan vara med på bild och med ljud. Om du inte kan delta live får du tillgång till inspelningen. Som medlem får du även tillgång till inspelningarna av alla tidigare workshops. 

 

Online Workshop: Magin bakom ditt pris - räkna rätt

Online Workshop: Magin bakom ditt pris - räkna rätt

Inspelning / On demand

Bli medlem

Online Workshop: Överkom din rädsla - bygg ditt självförtroende

Online Workshop: Överkom din rädsla - bygg ditt självförtroende

Inspelning / On demand

Bli medlem

Online Workshop: Skapa & driv en Facebook Grupp

Online Workshop: Skapa & driv en Facebook Grupp

Inspelning / On demand

Bli medlem

Online Workshop: Få insikt - ta smartare beslut

Online Workshop: Få insikt - ta smartare beslut

Inspelning / On demand

Bli medlem

Ta fram en avatar - lär känna din huvudsakliga målgrupp & få fler kunder

Online Workshop: Ta fram en avatar

Inspelning / On Demand

Bli medlem

Skapa en säljande (och sökbar) hemsida

Online Workshop: Skapa en säljande (och sökbar) hemsida

Inspelning / On demand

Bli medlem

Din relation till pengar

Online Workshop: Din relation till pengar

Inspelning / On demand

Bli medlem

Skapa en onlinekurs - öka din lönsamhet

Online Workshop: Skapa en onlinekurs

Inspelning / On demand

Bli medlem

Designa din kundresa

Online Workshop: Designa din kundresa

Inspelning / On demand

Bli medlem

Tidsplanering på djupet

Online Workshop: Planera din tid

Inspelning / On demand

Bli medlem

Content plan 2020

Online Workshop: Skapa din contentplan

Inspelning / On demand

Bli medlem

Målsättning 2020

Online Workshop: Målsättning

Inspelning / On demand

Bli medlem

Läs mer: Online workshop för tjänsteföretagare

 • Träffar: 2338

Kalendarium för Business Heroes® Academy

Kalendarium för Business Heroes® Academy

Här är aktiviteter och datum för Business Heroes® Academy (BHA). *

Januari 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-01-04 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-01-11 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-01-11 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-01-12 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-01-18 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-01-18 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-01-19 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-01-25 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-01-25 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

Februari 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-02-01 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-02-01 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-02-02 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-02-08 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-02-15 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-02-15 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-02-16 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-02-22 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-02-22 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

Mars 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-03-01 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-03-08 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-03-08 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-03-09 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-03-15 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-03-22 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-03-22 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-03-23 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-03-29 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-03-29 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

April 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-04-12 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-04-12 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-04-13 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-04-19 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-04-19 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-04-20 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-04-26 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-04-26 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

Maj 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-05-03 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-05-03 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-05-04 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-05-10 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-05-17 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-05-17 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-05-18 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-05-24 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-05-31 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-05-31 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

Juni 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-06-07 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-06-07 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-06-08 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-06-14 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-06-21 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-06-21 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-06-22 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-06-28 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-06-28 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

Juli 2021 - INGA SCHEMALAGDA TRÄFFAR

Augusti 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-08-02 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-08-09 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-08-16 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-08-16 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-08-17 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-08-23 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-08-23 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-08-24 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-08-30 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-08-30 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

September 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-09-06 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-09-06 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-09-07 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-09-20 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-09-20 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-09-21 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-09-27 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-09-27 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

Oktober 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-10-04 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-10-04 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-10-05 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-10-11 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-10-18 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-10-18 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-10-19 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-10-25 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-10-25 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

November 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-11-15 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-11-15 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-11-16 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-11-22 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-11-22 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-11-23 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-11-29 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-11-29 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

December 2021

Aktivitet Datum / TId För vem?
BHA Weekly Booster 2021-12-06 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-12-06 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-12-07 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-12-13 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-12-13 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

BHA Online Träff 2021-12-14 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

BHA Weekly Booster 2021-12-20 kl. 09

Endast för BHA medlemmar

Online workshop 2021-12-20 kl. 19

Endast för BHA medlemmar

Läs mer

* Med reservation för ändringar. Kommande datum läggs upp efterhand. 

Länk till Google Kalender

Länk till fristående Google Kalender 

Länk till iCal

 

Läs mer: Kalendarium för Business Heroes® Academy

 • Träffar: 2809

Online träffar

Online träffar

När du blir medlem i Business Heroes® Academy träffas vi två gånger i månaden online.

Varje träff inleds med en kort föreläsning i affärsutveckling, digitalisering, personlig utveckling, marknads­föring, försäljning eller ledarskap. Därefter kan du delta aktivt och fråga om råd, tips eller förslag beträffande entreprenörskap.

Gruppträffen fungerar som ditt personliga bollplank, mastermind, ERFA etc. 

Vi använder Zoom som plattform så att vi alla kan vara med på bild och med ljud.

Om du inte kan delta live får du tillgång till inspelningen. Som medlem får du även tillgång till inspelningarna av tidigare online träffar.

Du kan se hela kalendariet för kommande online träffar här. 

 

BLI MEDLEM

Läs mer: Online träffar

 • Träffar: 218

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.